Sposób przygotowania:
Jajka z farszem z żółtek i łososia
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obłupiamy. Jajka przekrajamy na połówki, delikatnie wyjmujemy żółtka.
Łososia kroimy w bardzo drobną kostkę. Żółtka rozdrabniamy widelcem, łączymy z łososiem, majonezem i chrzanem, farsz doprawiamy solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwory w białkach.
Szczypiorek myjemy, osuszamy i siekamy, posypujemy nim jajka.
Łososia kroimy w bardzo drobną kostkę. Żółtka rozdrabniamy widelcem, łączymy z łososiem, majonezem i chrzanem, farsz doprawiamy solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwory w białkach.
Szczypiorek myjemy, osuszamy i siekamy, posypujemy nim jajka.