Sposób przygotowania:
Jajka z farszem z pieczarkami
Jajka gotujemy na twardo,studzimy, obieramy i kroimy wzdłuż na połowy. Wyjmujemy żółtka i rozdrabniamy widelcem.
Pieczarki obieramy i drobno kroimy. Przesmażamy na maśle, dodajemy małą szczyptę majeranku i cebulę.
Lekko oprószamy solą i pieprzem. Studzimy. Pieczarki łączymy z żółtkami odrobiną majonezu i doprawiamy do smaku.
Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.
Pieczarki obieramy i drobno kroimy. Przesmażamy na maśle, dodajemy małą szczyptę majeranku i cebulę.
Lekko oprószamy solą i pieprzem. Studzimy. Pieczarki łączymy z żółtkami odrobiną majonezu i doprawiamy do smaku.
Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.