LUBIEGOTOWAC

LUBIEGOTOWAC

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 135]

jejecznica z boczkiem i cebulką

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Prosty i szybki posiłek na śniadanie,doda nam energii na cały dzien.

jejecznica z boczkiem i cebulką

Składniki:

jejecznica z boczkiem i cebulką

 

 

 

Sposób przygotowania:

jejecznica z boczkiem i cebulką
Na patelni topimy masełko. Boczek kroimy w kostkę w wrzucamy na rozgrzany
tłuszcz. W międzyczasie kroimy cebulkę w kostkę i porzucamy do
podpieczonego boczku. Przyprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Gdy
już wszystko będzie dobrze opieczone wbijamy jajka , a na koniec zieloną
cebulkę.Podajemy ze swiezym pieczywem.

Tagi:

jajko jajka