Sposób przygotowania:
Jesienna patelnia z pieczarkami
Paprykę czerwona myjemy kroimy na pół wyciągamy gniazdo nasienne i kroimy jeszcze na pół. Bakłażana myjemy kroimy w plasterki solimy i odstawiamy na ok 20 min . Następnie myjemy osuszamy doprawiamy przyprawą do grilla. Grillujemy na patelni grillowej . Odstawiamy .Tez na patelni grillowej grillujemy pokrojoną w kawałki czerwona paprykę . Na patelni teflonowej na łyżce oleju podsmażamy wyciśnięty czosnek . Cukinie małą myjemy nie obieramy z skórki . Dodajemy pokrojoną w piórka cebule pokrojone pieczarki i cukinie . Smażymy dodajemy pokrojoną kiełbasę . Dodajemy zgrillowany bakłażan i paprykę .Mieszamy .Doprawiamy solą i pieprzem do smaku . Posypujemy szczypiorem i natka pietruszki .