Sposób przygotowania:
Jesienna zupa rozgrzewająca
Mięso podsmażyć z pokrojoną w kostkę cebulę.
W garnku zagotować rosół i przełożyć do niego podsmażone składniki.
Całość gotować przez 5 minut a potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę i znów gotować przez kilka minut.
Następnie dodać odsączoną z zalewy i przepłukaną zimną wodą fasolę białą i czerwoną, zagotować i dodać koncentrat.
Zagotować, odstawić zupę na około 15 minut i ewentualnie jeszcze doprawić.
Podawać gorącą z pieczywem.
W garnku zagotować rosół i przełożyć do niego podsmażone składniki.
Całość gotować przez 5 minut a potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę i znów gotować przez kilka minut.
Następnie dodać odsączoną z zalewy i przepłukaną zimną wodą fasolę białą i czerwoną, zagotować i dodać koncentrat.
Zagotować, odstawić zupę na około 15 minut i ewentualnie jeszcze doprawić.
Podawać gorącą z pieczywem.
ciasteczka