jesienna zupa z mięsem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Polprodukty to swietna rzecz:)

jesienna zupa z mięsem

Składniki:

jesienna zupa z mięsem

 

  • 3 kostki rosolowe
  • opakowanie mrozonej zupy jesiennej
  • 35dag wieprzowiny
  • 4 lyzki przecieru pomidorowego
  • lyzka oleju
  • sol, pieprz

Sposób przygotowania:

jesienna zupa z mięsem
Kostki rosolowe rozpusc w garnku w 1,5 l wody, zagotuj. Mieso pokroj w kostke, oprosz sola i pieprzem, podsmaz na oleju, wrzuc do garnka. Gotuj 30 minut, dodaj warzywa z mrozonki i przecier pomidorowy, gotuj, az warzywa i mieso stana sie miekkie. jesli lubisz posyp posiekana natka pietruszki.

Tagi:

zupa