Sposób przygotowania:
Kanapka pełna smaków na duży głód
Kiełbaski kroimy wzdłuż i podsmażamy wraz z bekonem na odrobinie oliwy, aż się zarumienią. Zdejmujemy kiełbaski, zmniejszamy ogień i dodajemy masło. Gdy się rozpuści wbijamy jajka i smażymy jak na sazone (najlepiej z dwóch stron).
Ogórki kroimy w cienkie plasterki a chrzan mieszamy ze śmietaną. Ciabattę kroimy po długości i podsmażamy na oliwie – smażymy wewnętrzną stronę.
Na przesmażonym i chrupiącym spodzie układamy kolejno sałatę, ogórek, plastry sera twarogowego i kiełbaski/bekon, jajka sadzone. Górę smarujemy sosem i przykrywamy. Gotową kanapkę można jeszcze chwile podpiec, ale taka też jest pyszna!
Źródło: materiały prasowe
Ogórki kroimy w cienkie plasterki a chrzan mieszamy ze śmietaną. Ciabattę kroimy po długości i podsmażamy na oliwie – smażymy wewnętrzną stronę.
Na przesmażonym i chrupiącym spodzie układamy kolejno sałatę, ogórek, plastry sera twarogowego i kiełbaski/bekon, jajka sadzone. Górę smarujemy sosem i przykrywamy. Gotową kanapkę można jeszcze chwile podpiec, ale taka też jest pyszna!
Źródło: materiały prasowe