Sposób przygotowania:
Kaprys z bakłażana
Makaron gotujemy.
Mięso smażymy z pokrojoną cebulą, doprawiamy. Szpinak dusimy, dodajemy 2 ząbki posiekanego czosnku, doprawiamy. Pieczarki kroimy na pół i smażymy z resztą czosnku. W naczyniu żaroodpornym układamy: 1/2 makaronu, mięso, pieczarki, szpinak i resztę makaronu. Smarujemy przecierem i posypujemy serem. Pieczemy, aż ser się roztopi.
Mięso smażymy z pokrojoną cebulą, doprawiamy. Szpinak dusimy, dodajemy 2 ząbki posiekanego czosnku, doprawiamy. Pieczarki kroimy na pół i smażymy z resztą czosnku. W naczyniu żaroodpornym układamy: 1/2 makaronu, mięso, pieczarki, szpinak i resztę makaronu. Smarujemy przecierem i posypujemy serem. Pieczemy, aż ser się roztopi.