Sposób przygotowania:
Kapuśniak 'Colombo'
Kapustę oczyścić, opłukać, drobno pokrajać, zalać wrzącym wywarem, ugotować.
Mięso umyć, zemleć, podsmażyć, dodać żołądki, udusić do miękkości, seler umyć, obrać, pokrajać w paseczki, dodać do mięsa pod koniec duszenia.
Następnie żołądki wyjąć, pokrajać w kostkę połączyć ponownie z mięsem, kapustą, koncentratem i posiekaną natką selera, chwilę pogotować, doprawić do smaku.
Mięso umyć, zemleć, podsmażyć, dodać żołądki, udusić do miękkości, seler umyć, obrać, pokrajać w paseczki, dodać do mięsa pod koniec duszenia.
Następnie żołądki wyjąć, pokrajać w kostkę połączyć ponownie z mięsem, kapustą, koncentratem i posiekaną natką selera, chwilę pogotować, doprawić do smaku.