Sposób przygotowania:
Kapusta czerwona z selerem i jabłkami
Kapustę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wymieszać z odrobiną soli, gdy puści sok, odcisnąć. Seler i kukurydzę osączyć z zalewy. Cebulę drobno posiekać.
Jabłko zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z limonki.
Wszystkie przygotowane składniki połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.
Jabłko zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z limonki.
Wszystkie przygotowane składniki połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.
![Kapusta czerwona z selerem i jabłkami Kapusta czerwona z selerem i jabłkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-czerwona-z-selerem-i-jablkami-423574.jpg)
![Kapusta czerwona z selerem i jabłkami Kapusta czerwona z selerem i jabłkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-czerwona-z-selerem-i-jablkami-423576.jpg)
![Kapusta czerwona z selerem i jabłkami Kapusta czerwona z selerem i jabłkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-czerwona-z-selerem-i-jablkami-423577.jpg)