eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Kapusta kiszona zasmażana Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 11

Pyszna zapiekana kiszona kapusta.

Kapusta kiszona zasmażana Eli

Składniki:

Kapusta kiszona zasmażana Eli

 

  • 80 dkg kapusty kiszonej
  • 1 gałązka kopru suchego (nie koniecznie,ale poprawia smak kapusty)
  • 1 cebula
  • 1 łyżka smalcu ze skwarkami
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • sól
  • pieprz
  • cukier

Sposób przygotowania:

Kapusta kiszona zasmażana Eli
Kapustę i koper zalać wodą i gotować do miękkości kapusty.Kapustę odlać,wyjąć koper.Cebulę posiekać.Do kapusty dodać cebulę,smalec ze skwarkami,sól,pieprz i cukier do smaku.Kapustę oprószyć mąką,wymieszać i przesmażyć.Smacznego!