Sposób przygotowania:
Kapusta kwaszona troszkę inaczej
Kapustę posiekać, nie odciskać z soku Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce na wiórki Paprykę pokroić w kosteczkę. Natkę posiekać. Składniki surówki wymieszać, posypać cukrem, dodać pół łyżeczki mielonego kminku( dla dobrego trawienia a mielony jest mniej wyczuwalny niż ziarna), dodać pieprz czarny mielony do smaku. Polać oliwą, wymieszać.
![Kapusta kwaszona troszkę inaczej Kapusta kwaszona troszkę inaczej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-kwaszona-troszke-inaczej-242239.jpg)
![Kapusta kwaszona troszkę inaczej Kapusta kwaszona troszkę inaczej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-kwaszona-troszke-inaczej-242240.jpg)
![Kapusta kwaszona troszkę inaczej Kapusta kwaszona troszkę inaczej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-kwaszona-troszke-inaczej-242241.jpg)