Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

kapusta w majonezie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Kapustę kiszoną pokroić, przełożyć do miski, dodać startą marchewkę na wiekszych oczkach na tarce, przyprawić do smaku pieprzem,solą.

kapusta w majonezie

Składniki:

kapusta w majonezie

 

  • 0,5 kg kapusty kiszonej
  • 2 szt marchewii
  • 4 łyżki majonez
  • 1 łyżka natka pietruszki
  • sol
  • pieprz
  • 2 łyżki oliwy

 

Sposób przygotowania:

kapusta w majonezie
Kapustę kiszoną pokroić, przełożyć do miski, dodać startą marchewkę na wiekszych oczkach na tarce, przyprawić do smaku pieprzem,solą. Następnie połączyć z majonezem,wszystko dokładnie wymieszać. Dodać do tego posiekaną natką pietruszki.Najlepsza do obiadu z ziemniaków i miesa. Smacznego!:)

Tagi:

kapusta