Sposób przygotowania:
karkówka w sosie balsamiko
Mięso kroimy cieniutko (lub rozbijamy tłuczkiem do mięsa) posypujemy przyprawą oraz smarujemy delikatnie octem balsalico (odstawiamy na noc by skruszało). Robimy sos z powyższych składników. Pieczarki podsmażamy na patelni mogą być z cebulka.
Mięso opruszamy delikatnie mąką i podsmażamy na patelni. usmażone mięso układamy w naczyniu zaroodpornym na przemian z pieczarkami i sosem. na wieszchu polewamy pozostałym sosem. pod przykryciem wkładamy do piekarnika na około 60 min
SMACZNEGO!!!
Mięso opruszamy delikatnie mąką i podsmażamy na patelni. usmażone mięso układamy w naczyniu zaroodpornym na przemian z pieczarkami i sosem. na wieszchu polewamy pozostałym sosem. pod przykryciem wkładamy do piekarnika na około 60 min
SMACZNEGO!!!