Sposób przygotowania:
Kawowe muffinki z miętą i nektarynkąETAP 1:

Masło roztopić i ostudzić.
Do miski przelewamy mleko, dodajemy jajko i roztrzepujemy. Następnie dodajemy syrop z agawy i stevie i ponowienie mieszamy dokładnie.
ETAP 2:

Do mokrych składników dodajemy ostudzone masło oraz kawę i mieszamy dokładnie do rozpuszczenia kawy.
ETAP 3:

W drugiej misce dokładnie mieszamy oba rodzaje mąki i proszek do pieczenia.
ETAP 4:

Do miski z mokrymi składnikami dodać drobniutko pokrojone listki mięty.
ETAP 5:

Połączyć ze sobą mokre i sypkie składniki. Wymieszać szybko i niezbyt dokładnie.
ETAP 6:

Do silikonowych foremek nałożyć po 2 łyżki ciasta i ułożyć po dwa kawałki owocu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st i piec około 30 minut. Wyjąć i ostudzić.
Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i udekorować muffinki.