Sposób przygotowania:
Kebab.
Mąkę wymieszać dokładnie z oliwą, wodą i solą. Wszystko razem bardzo dokładnie ugnieść na ciasto i podzielić na dwie części. Każdą z tych części rozwałkować na okrągłe ciasto, niezbyt grube. Ciasta usmażyć na patelni z jednej i drugiej strony. Kiedy ciasto jest już gotowe można zacząć przyrządzać farsz. Pierś z kurczaka dokładnie oczyścić i pokroić na kostkę, a następnie posypać przyprawą do kebaba. Pokrojoną pierś podsmażyć na rozgrzanym oleju. Ogórek i pomidor obrać, umyć i pokroić na kostkę. Paprykę umyć, oczyścić z ziarenek, które znajdują się w środku i pokroić na kostkę. Kapustę oczyścić i poszatkować. Wszystkie warzywa pomieszać i dodać do nich ketchup i majonez. Warzywa z sosem wymieszać z mięsem. Gotowy już farsz nakładać na usmażone ciasta i złożyć.