Sposób przygotowania:
Kiełbasa na cebuli z pieczarkami
Cebulę obrać a pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki. Zeszklić na patelni cebulkę można dodać odrobinę tłuszczu następnie dodać pieczarki.
Cebulę z pieczarkami doprawić solą pieprzem i oregano.
Usmażoną cebulkę z pieczarkami wyłożyć na talerze.Cienką kiełbasę pokroić w plasterki o grubości do 0,5 cm. Podsmażyć aby była bardziej chrupka.
Do kiełbasy dodać ketchup i wymieszać. Kiełbasę wyłożyć na pieczarki i cebulkę Podawać na ciepło.
Cebulę z pieczarkami doprawić solą pieprzem i oregano.
Usmażoną cebulkę z pieczarkami wyłożyć na talerze.Cienką kiełbasę pokroić w plasterki o grubości do 0,5 cm. Podsmażyć aby była bardziej chrupka.
Do kiełbasy dodać ketchup i wymieszać. Kiełbasę wyłożyć na pieczarki i cebulkę Podawać na ciepło.