Fedechko

Fedechko

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Kiełbasy z grzybami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Wyrób domowy, Wędlina zrobiona domowym sposobem jest najlepsza. Polecam. Piec około 30 minut w temp.200 C. jeść na zimno .

Kiełbasy z grzybami

Składniki:

Kiełbasy z grzybami

 

 

Sposób przygotowania:

Kiełbasy z grzybami
Boczek zmielić w maszynce do mięsa, kurczaka oraz pieczarki pokroić w kostkę. Pokrojoną cebulę usmażyć. Wszystko zamieszać, nadziać jelito, sformować kiełbaski. Przekłuć igłą. Formę wysmarować smalcem, umieścić kiełbasy, wysmarować smalcem ponownie i piec około 30 minut w temp.200 C. jeść na zimno .