ja to zalewam śmietaną i piekę w piekarniku w naczyniu żaroodpornym,ale nie jest to moje ulubione danie ponieważ taka pierś jest dosyć sporą porcją.Wszystko inne jest znakomite
ja to zalewam śmietaną i piekę w piekarniku w naczyniu żaroodpornym,ale nie jest to moje ulubione danie ponieważ taka pierś jest dosyć sporą porcją.Wszystko inne jest znakomite
ja to zalewam śmietaną i piekę w piekarniku w naczyniu żaroodpornym,ale nie jest to moje ulubione danie ponieważ taka pierś jest dosyć sporą porcją.Wszystko inne jest znakomite
[quote nick=szewczyk]ja to zalewam śmietaną i piekę w piekarniku w naczyniu żaroodpornym,ale nie jest to moje ulubione danie ponieważ taka pierś jest dosyć sporą porcją.Wszystko inne jest znakomite[/quote]
Mniejsza pierś=mniejsza porcja. Trudno zalewać śmietaną coś panierowanego!
Henia
szewczyk
Henia
Mniejsza pierś=mniejsza porcja. Trudno zalewać śmietaną coś panierowanego!
albertynka
masz racje - smietana tu nie pasuje