Sposób przygotowania:
Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem
Piersi z kurczaka delikatnie rozbijamy i robimy nacięcia wzdłuż piersi aby wyszły kieszonki. Posypujemy piersi Vegetą. Szpinak rozmrażamy i podsmażany na oliwie. Dusimy aż woda wyparuje. Następnie odkładamy aby przestygł i mieszamy z serem fetą. Gotowym farszem nadziewamy kieszonki piersi z kurczaka i spinamy wykałaczkami. Na rozgrzanym oleju podsmażamy piersi z obu stron a następnie przekładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C na 30 minut. Smacznego
![Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kieszonki-z-piersi-kurczaka-nadziewane-szpinakiem-296671.jpg)
![Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kieszonki-z-piersi-kurczaka-nadziewane-szpinakiem-296672.jpg)
![Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kieszonki-z-piersi-kurczaka-nadziewane-szpinakiem-296673.jpg)
![Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem Kieszonki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kieszonki-z-piersi-kurczaka-nadziewane-szpinakiem-296674.jpg)