Sposób przygotowania:
Kinder Pingui
Biszkopt: Białka ubić dodać cukier , żółtka . Mąkę wymieszać z kakao i proszkiem do pieczenia i dodać na przemian z mlekiem i olejem. Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i upiec. Ostudzone przekroić na pół.
Masa: Żelatynę rozpuścić w 1/4 szkl wody . Śmietanę ubić z cukrem pudrem dodać serek mieszać do połączenia się składników i dodać żelatynę.
Polewa: Wszystkie składniki roztopić na małym ogniu . Ostudzić. Przełożenie: ciasto - 1/2 kremu - 1/2 polewy ( zostawić do zastygnięcia) - 1/2 kremu- ciasto- 1/2 polewy
Masa: Żelatynę rozpuścić w 1/4 szkl wody . Śmietanę ubić z cukrem pudrem dodać serek mieszać do połączenia się składników i dodać żelatynę.
Polewa: Wszystkie składniki roztopić na małym ogniu . Ostudzić. Przełożenie: ciasto - 1/2 kremu - 1/2 polewy ( zostawić do zastygnięcia) - 1/2 kremu- ciasto- 1/2 polewy
Beatris