Sposób przygotowania:
Kluski śląskie
Ziemniaki ugotować, przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Do masy ziemniaczanej dodać jajka, mąkę ziemniaczaną i pszenną, doprawić solą. Formować kulki wielkości orzecha lekko spłaszczyć i w każdej kulce zrobić wgłębienie. Wrzucić na wrzątek, gotować 15min. Odcedzić.
elzbieta8960
Babciagramolka
angelusia
Babciagramolka
15 minut to się gotuje kupne mrożone - sprawdź sobie na opakowaniu
evita0007
elzbieta8960
Evitka szkoda sie denerwowac tej kobiecie/dziewczynie zalezy tylko na punktach,i mysli ze na glupich trafila.A mysle ze tych bzdetow nikt nie bedzie pozytywnie ocenial i nie daj Boze gotowal i serwowal rodzinie.:)
evita0007
Elu gotować nie muszą ,tylko szkoda że to w ogóle dopuszczaja tzn. takie bzdety ;D