Sposób przygotowania:
Kociołek azjatycki prosto z woka.
Mięso opłukać pod bieżącą wodą i odsączyć,a potem pokroić na paseczki średniej wielkości paluszka.Warzywa umyć i pokroić,a
grzyby kilka godzin wcześniej namoczone połączyć z małą kukurydzą konserwową i kiełkami.Olej rozgrzać i obsmażyć lekko
kawałki wieprzowiny najlepiej,ale nie za mocno,potem dodawać stopniowo warzywa i dodatki chińskie jak kiełki,grzybki mun i małą
papryczkę chilli,bądź nie całą,aby danie nie było zbyt ostre w smaku i smażyć dalej mieszając niemal cały czas na średnim ogniu.Na koniec można poddusić,zalewając niewielką ilością wody,
i wreszcie doprawić sosem sojowym lub Worcester,jaki zwykle u-
-żywam do zupek chińskich lub podobnych potraw.Podawać z
makaronem sojowym lub ryżem białym czy żółtym.
grzyby kilka godzin wcześniej namoczone połączyć z małą kukurydzą konserwową i kiełkami.Olej rozgrzać i obsmażyć lekko
kawałki wieprzowiny najlepiej,ale nie za mocno,potem dodawać stopniowo warzywa i dodatki chińskie jak kiełki,grzybki mun i małą
papryczkę chilli,bądź nie całą,aby danie nie było zbyt ostre w smaku i smażyć dalej mieszając niemal cały czas na średnim ogniu.Na koniec można poddusić,zalewając niewielką ilością wody,
i wreszcie doprawić sosem sojowym lub Worcester,jaki zwykle u-
-żywam do zupek chińskich lub podobnych potraw.Podawać z
makaronem sojowym lub ryżem białym czy żółtym.