piotruś pan

piotruś pan

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Książka Kucharska: Zupy Hortex

Kociołek węgierski z warzywami na patelnie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jest to idealne danie dla mężczyzny,syte,pyszne i nie trzeba mieć umiejętności do gotowania.W wersji bogatej,można dodać wcześniej podsmażone mięso i razem dusić z warzywami.

Kociołek węgierski z warzywami na patelnie

Składniki:

Kociołek węgierski z warzywami na patelnie

 

  • 1x Warzywa na patelnię z ryżem i pieczarkami Hortex Składniki:
  • Warzywa na patelnię z ziołami i papryką” „Hortex”
  • papryka czerwona

  • papryczka chili
  • oliwa z oliwek

  • przecier pomidorowy



  • Nie było w opisie mej mieszanki wiec ją dopisuję ręcznie

Sposób przygotowania:

Kociołek węgierski z warzywami na patelnie
Warzywa na patelnię przygotowujemy wg. przepisu, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną i papryczkę chili, potem przyprawy, dusimy razem przez 10 minut, dolewamy wodę oraz przecier pomidorowy. Na ogniu trzymamy jeszcze 10 minut ciągle mieszając. Jeśli jest potrzeba –doprawiamy do smaku. Gulasz smakuje sam lub z chlebem.Smacznego!!

Tagi:

ryż zioła