Sposób przygotowania:
Kokosowiec na zimno
W tortownicy ułożyć biszkopty.
Wiórki połączyć z jogurtem naturalnym , cukrem, wymieszać, odstawić na 1 godzinę do lodówki.
Galaretki wiśniowe rozpuścić w 2 szklankach wody, ostudzić.
Schłodzone mleko wlać do miski, wsypać 2 śnieżki i ubijać mikserem ok. 5 minut.
Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.
Wyłożyć na biszkopty masę i wstawić do lodówki.
Wiórki połączyć z jogurtem naturalnym , cukrem, wymieszać, odstawić na 1 godzinę do lodówki.
Galaretki wiśniowe rozpuścić w 2 szklankach wody, ostudzić.
Schłodzone mleko wlać do miski, wsypać 2 śnieżki i ubijać mikserem ok. 5 minut.
Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.
Wyłożyć na biszkopty masę i wstawić do lodówki.