Sposób przygotowania:
Kokosowy śmietankowiec
Białka oddzielić od żółtek. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier następnie żółtka. Mąki przesiać razem z proszkiem do pieczenia i delikatnie wmieszać do ciasta. Piec około 25 min w 180 st. KOKOSOWY Białka ubić na sztywno dodać cukier idącej ubijać, pod koniec łyżką wmieszać kokos i mąkę ziemniaczaną. Piec w 180st. około 25min. MASA: Śmietanę ubijamy dodać puder śmietany fix oraz Śnieżkę. Pod koniec wlewamy ściętą galaretkę. Na dół kładziemy biszkopt. Na biszkopcie wykładamy ubitą śmietanę a na nią kładziemy pokrojone w połówki truskawki, następnie kładziemy placek kokosowy. Wszystkie składniki na polewę wkładamy do rondelka zagotowujemy. Ostudzić i polać ciasto.