Sposób przygotowania:
Kolorowa sałatka z wędzonym pstrągiem
Obieramy pstrąga z ości i dzielimy na mniejsze części.
Ogórki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pstrąga. Kukurydzę odsączamy i dodajemy do miski. Jajka gotujemy na twardo, a następnie drobno kroimy. Dodajemy odsączoną i dobrze wypłukaną czerwoną fasolę. Kroimy szczypiorek na drobno. Później solimy i pieprzymy do smaku.
Dodajemy śmietanę i majonez i dobrze mieszamy.
Ogórki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pstrąga. Kukurydzę odsączamy i dodajemy do miski. Jajka gotujemy na twardo, a następnie drobno kroimy. Dodajemy odsączoną i dobrze wypłukaną czerwoną fasolę. Kroimy szczypiorek na drobno. Później solimy i pieprzymy do smaku.
Dodajemy śmietanę i majonez i dobrze mieszamy.