eli_555

eli_555

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1348]

Kolorowe hekele Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Przygotowałam kolorową pastę ze śledzia solonego z dodatkiem ogórka konserwowego, czerwonej papryki i cebuli.

Kolorowe hekele Eli

Składniki:

Kolorowe hekele Eli

hekele

dodatki

Sposób przygotowania:

Kolorowe hekele Eli

przygotowanie hekele

Kolorowe hekele Eli
Wyjęte z lodówki masło zostawić w ciepłym miejscu.

Masło wyjąć z lodówki i ustawić w ciepłym miejscu żeby zmiękło.

przygotowanie hekele cd

Kolorowe hekele Eli
Drobno pokroić nie moczone płaty śledzia.

Płaty śledzia ( bez moczenia ) drobniutko pokroić.

przygotowanie hekele cd

Kolorowe hekele Eli
Obraną z łupinek cebulę bardzo drobno pokroić.

Cebulę obrać z łupinek i drobniutko pokroić.

przygotowanie hekele cd

Kolorowe hekele Eli
Opłukaną i osuszoną paprykę drobno pokroić.

Paprykę pozbawić nasion, opłukać, osuszyć i drobno pokroić.

przygotowanie hekele cd

Kolorowe hekele Eli
Drobno pokroić ogórki konserwowe.

Ogórki konserwowe drobno pokroić.

przygotowanie hekele cd

Kolorowe hekele Eli

Do miski włożyć śledzie, cebulę, ogórki, paprykę i bardzo miękkie masło.

Całość doprawić pieprzem i dokładnie wymieszać.

Hekele najlepiej smakuje na świeżym pieczywie. Smacznego!

Tagi:

danie śledzie