Sposób przygotowania:
kolorowy półmisek
Sposób przygotowywania:
Chleb pokroić na trójkąty,posmarować masłem.
Wątróbkę owinąć paskami bekonu,następnie usmażyć.Udekorować porem i papryką,ułożyć na części tostów.
Resztę chleba obłożyć sałatą, jajkami i kawiorem lub rulonikami z szynki oraz łososia.
Całość wyłożyć na talerzykach uprzednio kładąc fantazyjne kolorowe serwetki.
To danie jest idealne na każdą okazję,nie jest pracochłonne a efekt i smak niesamowity.
Chleb pokroić na trójkąty,posmarować masłem.
Wątróbkę owinąć paskami bekonu,następnie usmażyć.Udekorować porem i papryką,ułożyć na części tostów.
Resztę chleba obłożyć sałatą, jajkami i kawiorem lub rulonikami z szynki oraz łososia.
Całość wyłożyć na talerzykach uprzednio kładąc fantazyjne kolorowe serwetki.
To danie jest idealne na każdą okazję,nie jest pracochłonne a efekt i smak niesamowity.
evita0007
smakosz 1988
Nie mogę bo ten wspaniały efekt zjadłam
teresa_rm