Sposób przygotowania:
Konfitura brzoskwiniowa
Ta konfitura jest fantastyczna do placków, naleśników. Polecam! .
Brzoskwinie obieramy i kroimy w niewielką kostkę. Połowę brzoskwiń odkładamy a połowę mieszamy z cukrem i zagotowujemy. Smażymy przez około 40 minut mieszając bo nie przywarły. Następnie dodajemy drugą połowę brzoskwiń i smażymy około 30 minut. Gorącą konfiturę przekładamy do wyparzonych słoików.
Brzoskwinie obieramy i kroimy w niewielką kostkę. Połowę brzoskwiń odkładamy a połowę mieszamy z cukrem i zagotowujemy. Smażymy przez około 40 minut mieszając bo nie przywarły. Następnie dodajemy drugą połowę brzoskwiń i smażymy około 30 minut. Gorącą konfiturę przekładamy do wyparzonych słoików.
![Konfitura brzoskwiniowa Konfitura brzoskwiniowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/konfitura-brzoskwiniowa-217949.jpg)
![Konfitura brzoskwiniowa Konfitura brzoskwiniowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/konfitura-brzoskwiniowa-217950.jpg)