LUBIEGOTOWAC

LUBIEGOTOWAC

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 135]

koreczki na jeden kęs

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Niezastąpione w czasie imprez.Znikaja w kilka chwil.

koreczki na jeden kęs

Składniki:

koreczki na jeden kęs

 

  • 8 platerkow ulubionej kiełbasy (ja uzyłam wiejskiej)
  • 8 plasterków ogórka zielonego
  • 1 łyzka musztardy
  • 1 łyżka keczupu
  • jajko ugotowane na twardo,obrane ,pokrojone w ósemki
  • 2 plastry sera żółtego (pokrojone na 8 pasków)
  • 2 plastry sredniego pomidora( pokrojone na 8 ćwiartek)
  • wykałaczki

 

Sposób przygotowania:

koreczki na jeden kęs
Na talerzyku układamy kolejno plasterki ogórka, na nim plastry kiełbasy, następnie na kiełbase nakładamy kleks musztardy, pomidora, kawałek jajka, paski sera żółtego zwiniete w ruloniki oraz na koniec w każdy koreczek wbijamy wykałaczke i przybieramy dekoracyjnie kleksem keczupu.