Sposób przygotowania:
Kostka budyniowa bez pieczenia
Blaszkę o wymiarach 29 x 22 cm wyłożyć papierem do pieczenia i na dnie ułożyć połowę ciastek.
Następnie ugotować budyń i wyłożyć na ciastkach połowę ciepłego budyniu.
Potem budyń zakryć drugą warstwą herbatników i wyłożyć drugą część budyniu.
Na koniec rozsypać na budyniu ciasteczka brownie i udekorować wiśniami.
Ciasto wystudzić i przechowywać w lodówce.
Kroić gdy ciastka zmiękną, najlepiej na drugi dzień.
Następnie ugotować budyń i wyłożyć na ciastkach połowę ciepłego budyniu.
Potem budyń zakryć drugą warstwą herbatników i wyłożyć drugą część budyniu.
Na koniec rozsypać na budyniu ciasteczka brownie i udekorować wiśniami.
Ciasto wystudzić i przechowywać w lodówce.
Kroić gdy ciastka zmiękną, najlepiej na drugi dzień.