Sposób przygotowania:
Kostki kokosowe
Ucieramy żółtka z cukrem pudrem, dodajemy ubitą pianę z białek. Dodajemy zmieszany proszek do pieczenia z mąką. Blachę smarujemy tłuszczem i ciasto wlewamy na blachę. Pieczemy w temp. 180 stopni C. przez ok 30-40 min. Gdy wystygnie pozostawić pod przykryciem.
Polewa: Na małym ogniu rozpuszczamy margarynę, dodajemy cukier waniliowy, zwykły cukier oraz kakao. Na bardzo małym ogniu gotujemy przez ok 4-5 min. Dobrze wymieszać. Wrzucamy pojedyncze kostki widelcem i obtaczać w wiórkach kokosowych.Smacznego.
Polewa: Na małym ogniu rozpuszczamy margarynę, dodajemy cukier waniliowy, zwykły cukier oraz kakao. Na bardzo małym ogniu gotujemy przez ok 4-5 min. Dobrze wymieszać. Wrzucamy pojedyncze kostki widelcem i obtaczać w wiórkach kokosowych.Smacznego.