Sposób przygotowania:
Kotleciki jajeczne a la mielone
1. Ugotować cztery jajka na twardo, potem zetrzeć na tarce.
2. Pokroić czerwoną cebulę (wolę bo jest delikatniejsza), dodać do jajek.
3. Dodać 6 łyżek bułki tartej, surowe jajko, doprawić solą i majerankiem, wymieszać.
4. Ulepić kotleciki i smażyć na patelni. Mnie z tych proporcji wyszło 5 pulchnych kotlecików, ale to zależy jak kto lepi, więc może innej osobie wyjść inaczej.
2. Pokroić czerwoną cebulę (wolę bo jest delikatniejsza), dodać do jajek.
3. Dodać 6 łyżek bułki tartej, surowe jajko, doprawić solą i majerankiem, wymieszać.
4. Ulepić kotleciki i smażyć na patelni. Mnie z tych proporcji wyszło 5 pulchnych kotlecików, ale to zależy jak kto lepi, więc może innej osobie wyjść inaczej.
Brudny Laptop
Pani w sposób całkowicie losowy, jak by Pani w ogóle nie wiedziała po co one są i jak ich należy
używać (vide ziele angielskie), ale zaraz puknąłem się w brudny ekran ! Przecież jak by Pani nie wiedziała
jak doprawiać i po prostu nie umiała gotować, to czujni moderatorzy z bardzo ważnej dla polskiego
internetu strony gotujmy.pl, na pewno by Panią zbanowali, czyż nie ? A zatem to ja się omyliłem, sądząc
że majeranek do kotlecików nie pasuje. Mea culpa!