Sposób przygotowania:
Kotlety mielone z czarnuszką i serem korycińskim
Cebulę z czosnkiem obrać, a następnie drobno posiekać.
Bułkę namoczoną w mleku odcisnąć z nadmiaru płynu.
Wszystkie składniki porządnie wyrobić i doprawić według własnego smaku.
Z masy mięsnej uformować kotlety - każdego z nich nadziać kawałkiem sera korycińskiego.
Wszystkie kotlety obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na mocno rozgrzanym oleju.
(Należy je smażyć obustronnie na rumiano.)
Bułkę namoczoną w mleku odcisnąć z nadmiaru płynu.
Wszystkie składniki porządnie wyrobić i doprawić według własnego smaku.
Z masy mięsnej uformować kotlety - każdego z nich nadziać kawałkiem sera korycińskiego.
Wszystkie kotlety obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na mocno rozgrzanym oleju.
(Należy je smażyć obustronnie na rumiano.)
gusia1000