Sposób przygotowania:
Kotlety z grzybami
Grzyby myjemy, osączamy z wody i smażymy
z drobno pokrojoną cebulą. Następnie
przepuszczamy przez maszynkę do mięsa.
Karkówkę i wątrubki gotujemy. Gdy będą
miękkie również przepuszczamy przez
maszynkę.Wszystko razem mieszamy i
doprawiamy do smaku. Dodajemy jajko i
bułkę tartą. Wyrabiamy masę. Formujemy
kotlety. Każdy obtaczamy w bułce i smażymy.
z drobno pokrojoną cebulą. Następnie
przepuszczamy przez maszynkę do mięsa.
Karkówkę i wątrubki gotujemy. Gdy będą
miękkie również przepuszczamy przez
maszynkę.Wszystko razem mieszamy i
doprawiamy do smaku. Dodajemy jajko i
bułkę tartą. Wyrabiamy masę. Formujemy
kotlety. Każdy obtaczamy w bułce i smażymy.