Sposób przygotowania:
Kotlety z jaj
Do zimniej wody wsadzwmy jajka ugotujmy na twardo zostawić jedno jajko surowe,obieramy ze skorupek .Wmleku namoczmy bułkę świeżą ,lekko ja wyciskamy.Obraną cebulę kroimy drobniutko i usmażmy ją na złoty kolor z niewielką ilością tłuszczu .Bułkę namoczoną i wyciśniętą i jajka przepuścić przez maszynkę następnie dodajemy jajo surowe i robimy nieduże kotleciki obtaczamy je wtartej bułce.Smażyć po obydwu stronach usmażone kotleciki wyjmujemdelikatnie by nie pokruszyć .Kotlety można podać z ziemniakami i sosem pomidorowym ogórkowym można dodać sałatę.
Magdusia1312
yola
yola
frezja
Fetka
Wyszły miłe w smaku, miękkie w środku, takie delikatne, bułki nie było zbytnio czuć :) więc jestem zadowolona.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź na moje pytania, bo mnie to ciekawi, najlepiej prywatną wiadomość.
Henia
joann
bajtek