Sposób przygotowania:
Kotlety z kapusty
300 g kapusty białej szatkujemy bardzo drobniutko.
Wrzucamy ją na 15 minutek do wrzątku i gotujemy na malutkim płomyczku.
Odcedzamy.
Studzimy.
Następnie dodajemy 1 jajko i zagęszczamy masę bułką tartą.
Można posolić do smaku- ja soli nie jadam.
Lepimy kotlety, spłaszczamy i obtaczamy w mące.
Smażymy na złoto na mocno rozgrzanym oleju.
Smacznego :)
Wrzucamy ją na 15 minutek do wrzątku i gotujemy na malutkim płomyczku.
Odcedzamy.
Studzimy.
Następnie dodajemy 1 jajko i zagęszczamy masę bułką tartą.
Można posolić do smaku- ja soli nie jadam.
Lepimy kotlety, spłaszczamy i obtaczamy w mące.
Smażymy na złoto na mocno rozgrzanym oleju.
Smacznego :)