Sposób przygotowania:
Kotlety z mięsa mielonego z papryką i pieczarkami
Woreczek kaszy jaglanej zagotować (można dodać do wody, w której gotujemy kaszę kostkę warzywną).
Do miski przełożyć mięso mielone, dodać ugotowaną i wyjętą z woreczka kaszę jaglaną.
Paprykę czerwoną pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać dokładnie, a pieczarki marynowane pokroić w mniejsze kawałki.
Wszystko przełożyć do miski, dodać do miski surowe jajko, przyprawić i wymieszać. Formować niedużej wielkości kotleciki i smażyć na patelni z olejem na złoty kolor z obu stron.
Do miski przełożyć mięso mielone, dodać ugotowaną i wyjętą z woreczka kaszę jaglaną.
Paprykę czerwoną pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać dokładnie, a pieczarki marynowane pokroić w mniejsze kawałki.
Wszystko przełożyć do miski, dodać do miski surowe jajko, przyprawić i wymieszać. Formować niedużej wielkości kotleciki i smażyć na patelni z olejem na złoty kolor z obu stron.