Sposób przygotowania:
Kotlety mielone z pieczarkamiDo mięsa mielonego dodać jajko,namoczoną w mleku bułkę,rozdrobniony czosnek.Pieczarki pokroić w kosteczkę,poddusić na tłuszczu ,dodać drobno pokrojoną cebulkę i razem z pieczarkami podsmażyć aż cebulka się zeszkli.Po wystygnięciu dodać do masy mięsnej(bez tłuszczu),dodać przyprawy i natkę pietruszki.Wszystko razem dokładnie wyrobić.Rozgrzać tłuszcz,kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron.Pod koniec smażenia każdy kotlet przykryć plasterkiem sera, posypać lekko słodką papryką,przykryć patelnię pokrywką i na małym ogniu trzymamy do momentu roztopienia się sera.
mediana
milenazajac
maria
Gość
asiaows
sandra200
Bahus
2halina
iwa643
Gość
Glumanda
strasznie smieszno :( dobrze, ze glupota nie boli...
Krolina13
To nie bylo grzeczne.
Anula
karita
Magdusia1312
45Kazik
Przepis na "5".
justyna s-g
Homunkulus
zewa
Patka