Sposób przygotowania:
Krem Speculoos
Ciastka umieścić na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i podpiec w 150 st.C przez około 10 minut. Następnie wyjąć z piekarnika i umieścić w malakserze. Zmiksować na pył.
W garnuszku umieścić miód, mleko i cukier trzcinowy. Podgrzewać na małym ogniu do rozpuszczenia się cukru i miodu. Gorącą mieszankę przelać do zmiksowanych ciastek i ponownie zmiksować do powstania jednolitej pasty. Od razu wsypać posiekaną, białą czekoladę i wymieszać do jej rozpuszczenia.
Na koniec dodać olej kokosowy i ponownie wymieszać. Tak przygotowany krem przełożyć do słoiczków. Smacznego!
(inspiracja/źródło: Moje Wypieki)
W garnuszku umieścić miód, mleko i cukier trzcinowy. Podgrzewać na małym ogniu do rozpuszczenia się cukru i miodu. Gorącą mieszankę przelać do zmiksowanych ciastek i ponownie zmiksować do powstania jednolitej pasty. Od razu wsypać posiekaną, białą czekoladę i wymieszać do jej rozpuszczenia.
Na koniec dodać olej kokosowy i ponownie wymieszać. Tak przygotowany krem przełożyć do słoiczków. Smacznego!
(inspiracja/źródło: Moje Wypieki)
marietta
czerwona
czerwona
mocsłodkości