Krewetkowa jajecznica

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachęcam do spróbowania.....

Krewetkowa jajecznica

Składniki:

Krewetkowa jajecznica

 

  • 20 dkg mrożone krewetki koktajlowe,
  • 2 szt jajka,
  • 2 dkg jasnozielona część pora,
  • 1 łyżeczka suszony czosnek,
  • do smaku pieprz biały Prymat,
  • do smaku Sól

Sposób przygotowania:

Krewetkowa jajecznica
Najpierw jajka roztrzepać z solą oraz pieprzem. Krewetki rozmrozić, wrzucić na rozgrzany olej, smażyć przez 5 minut.Roztrzepane jajka wlać do krewetek, i ciągle mieszając smażyć do uzyskania pożądanego stopnia ścięcia jajek.Posypać czosnkiem oraz pokrojonym w krążki porem.Podawać z chlebem lub bułką.