Sposób przygotowania:
Krokiety z farszem grzybowym
Ciasto na naleśniki:
Mleko i rozbite jajko oraz mąkę wymieszać mikserem i dodać 2 łyżki oleju. Wymieszać mikserem. Usmażyć naleśniki.
Farsz:
Suszone grzyby namoczyć na noc, odcisnąć z wody, zmielić w maszynce do mięsa. Pokroić cebulę. Usmażyć ją i dodać na patelnię grzyby. Dodać soli i pieprzu do smaku. Smażyć przez 15 - 20minut.
Nałożyć farsz na naleśnika i zawijać.
Gotowe
Mleko i rozbite jajko oraz mąkę wymieszać mikserem i dodać 2 łyżki oleju. Wymieszać mikserem. Usmażyć naleśniki.
Farsz:
Suszone grzyby namoczyć na noc, odcisnąć z wody, zmielić w maszynce do mięsa. Pokroić cebulę. Usmażyć ją i dodać na patelnię grzyby. Dodać soli i pieprzu do smaku. Smażyć przez 15 - 20minut.
Nałożyć farsz na naleśnika i zawijać.
Gotowe

