Sposób przygotowania:
Krokiety z gotowanym mięsem, warzywami i kapustą
Cebulę kroimy w kostkę, wrzucamy na rozgrzany olej i smażymy, aż stanie się szklista. Pod koniec dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i smażymy jeszcze przez minutę
Mięso i warzywa wrzucamy do malaksera i rozdrabniamy na jednolitą masę.
Kiszoną kapustę drobno kroimy kroimy i dodajemy do farszu.
Dodajemy wszystkie przyprawy, musztardę oraz oliwę i dokładnie mieszamy.
Nakładamy farsz na naleśniki, podwijamy brzegi i formujemy krokiety. Panierujemy je w jajku i bułce tartej, a następnie smażymy na złoty kolor ze wszystkich stron.
Mięso i warzywa wrzucamy do malaksera i rozdrabniamy na jednolitą masę.
Kiszoną kapustę drobno kroimy kroimy i dodajemy do farszu.
Dodajemy wszystkie przyprawy, musztardę oraz oliwę i dokładnie mieszamy.
Nakładamy farsz na naleśniki, podwijamy brzegi i formujemy krokiety. Panierujemy je w jajku i bułce tartej, a następnie smażymy na złoty kolor ze wszystkich stron.
biedroneczki
Czekoladka 2