Sposób przygotowania:
Królewski
Ser trzykrotnie przepuścić przez maszynkę. Tłuszcz o temperaturze pokojowej utrzeć na kręm z cukrem i cukręm
waniliowym. Nadal ucierając, dodawać na zmianę po jednym ż hku i łyżce sera oraz proszek budyniowy. Dodać skórkę z cytryny i posiekaną melisę, wymieszac na jednolitą masę. Białka ubi ze szczyptą soli na sztywną pianę. Brzoskwinie odsączyć z zalewy i pokroić w kostkę. Masę serową delikatnie połączyć z pianąi brzoskwiniami
Formę natłuścić i wysypać bułką tartą.Wstawić na 200 st na około 30 min.
waniliowym. Nadal ucierając, dodawać na zmianę po jednym ż hku i łyżce sera oraz proszek budyniowy. Dodać skórkę z cytryny i posiekaną melisę, wymieszac na jednolitą masę. Białka ubi ze szczyptą soli na sztywną pianę. Brzoskwinie odsączyć z zalewy i pokroić w kostkę. Masę serową delikatnie połączyć z pianąi brzoskwiniami
Formę natłuścić i wysypać bułką tartą.Wstawić na 200 st na około 30 min.