Sposób przygotowania:
Krucha tarta z malinami i kruszonkąETAP 1:

Składniki na ciasto przekładamy do miski i zagniatamy. Następnie wkładamy na 10 minut do zamrażalki.
ETAP 2:

W tym czasie formy na tarte smarujemy margaryną, a maliny przebieramy, płuczemy i osuszamy na ręczniku papierowym.
ETAP 3:

Schłodzonym ciastem wylepiamy formy, nakłuwamy widelcem i wkładamy do piekarnika. Pieczemy ok. 10 minut w temp. 180 stopni.
ETAP 4:

Gdy ciasto się podpieka przygotowujemy kruszonkę: Składniki na kruszonkę przekładamy do miski i ugniatamy.
ETAP 5:

Na podpieczonym cieście układamy maliny.
ETAP 6:

Wierzch tart posypujemy kruszonką. Ponownie wkładamy do piekarnika i pieczemy jeszcze ok. 20-30 minut w temp. 180 stopni.
Przestudzone ciasta posypujemy cukrem pudrem.