Sposób przygotowania:
Kruche babeczki
Mąkę wymieszaj z cukrem.przesiej na stolnicę i posiekaj z margaryną.Wbij jajo.zagnieć ciasto z którego uformuj kulkę i włóż do lodówki na dwie godziny.
Foremki na babeczki wylep ciastem.Piecz w temperaturze 170 st.Ostudź w wyjmij z foremek.Na mleku ugotuj budyń.Masło utrzyj z cukrem,dodaj ostudzony budyń.Zmiksuj wszystko na gładką masę.Wystudzone babeczki napełnij kremem.Babeczki udekoruj kawałkami owoców.
Foremki na babeczki wylep ciastem.Piecz w temperaturze 170 st.Ostudź w wyjmij z foremek.Na mleku ugotuj budyń.Masło utrzyj z cukrem,dodaj ostudzony budyń.Zmiksuj wszystko na gładką masę.Wystudzone babeczki napełnij kremem.Babeczki udekoruj kawałkami owoców.