Sposób przygotowania:
Kruche babeczki z bitą śmietaną i z dżemem
Z mąki, cukru, miękkiego masła, żółtek, wody oraz 1 czubatej łyżki jogurtu greckiego zagnieść jednolite ciasto na babeczki. Gotowym, zagniecionym ciastem wylepiać metalowe foremki do pieczenia kruchych babeczek. Wylepione ciastem foremki wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec je przez około 15 - 20 minut do momentu, gdy babeczki staną się złociste. Upieczone babeczki odstawić do przestygnięcia, a następnie wyjąć je z metalowych foremek (babeczki bardzo sprawnie wydostawały się z foremek). Oba opakowania bitej śmietany w proszku zmiksować z zimnym mlekiem do momentu powstania bitej śmietanki. Do kruchych spodów babeczek nakładać trochę dżemu truskawkowego, a na niego nakładać trochę bitej śmietany. Bitą śmietanę, babeczki z wierzchu posypywać kolorową posypką - ja w tym przypadku użyłam niebieskich, jadalnych i słodkich perełek. Babeczki przechowywać w lodówce.