Sposób przygotowania:
Kruche ciasteczka kokosowe
Wszystkie składniki szybko wyrobić rękami do uzyskania jednolitej, zbitej masy.
Owinąć ją w folię i schłodzić w lodówce około 60 minut.
Po tym czasie z ciasta uformować kulki wielkości orzecha włoskiego, a następnie spłaszczyć je dłonią i umieścić na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Dodatkowo każde ciastko obsypać z wierzchu wiórkami kokosowymi.
Piec w 180st.C około 10-15 minut do zarumienienia.
Wyjąć i wystudzić na kratce.
Smacznego!
Owinąć ją w folię i schłodzić w lodówce około 60 minut.
Po tym czasie z ciasta uformować kulki wielkości orzecha włoskiego, a następnie spłaszczyć je dłonią i umieścić na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Dodatkowo każde ciastko obsypać z wierzchu wiórkami kokosowymi.
Piec w 180st.C około 10-15 minut do zarumienienia.
Wyjąć i wystudzić na kratce.
Smacznego!