Sposób przygotowania:
Kruche koszyczki na słono
Ciasto gotowe kruche rozwijam na stół. Nie zdejmuję dołączonego papieru do pieczenia. Ciasto tnę na kwadraty około 8cm na 8cm. Podzieliłam po prostu całość na równe kawałki. Poszczególne kwadraty wkładam w otwory foremki do wypieków muffinów. Ugniatam lekko do na kształt koszyczka. Dno nakłuwam widelcem kilka razy. Takie koszyczki piekę w temp 180C około 15 minut. W tym czasie pierś z kurczaka przecinam na 2 cienkie kotlety tak aby wyszły nam 4. Smażę w papirusie zgodnie z instrukcją na opakowaniu oko 7 minut z każdej strony. Po usmażeniu mięsko kroję w drobną kostkę. Mi do koszyczków weszły 3 piersi - ale usmażyłam cztery bo nie chciałam zmarnować papirusu. Kapustę pekińską myję i siekam w drobne kawałki. Cebulkę obieram i siekam. Koszyczki wyciągam z pieca i daje im chwilę aby się schłodziły i usztywniły. Następnie do środka upycham mięso. Na to kładę kapustę pekińską i trochę cebuli. Posypuję suszonym pomidorkiem ze szczypiorkiem. Na sam wierzch kładę ser żółty. Całość zapiekam chwilę w piecu aż ser się rozpuści.